Zo kan je een Samsung Galaxy S4 draadloos opladen

Auteur: , 6 Reacties
Samsung Galaxy S4 draadloos opladen

Geen zin om elke keer een stekkertje in je S4 te pluggen om hem op te laden? Dan kan je 'em natuurlijk ook gewoon draadloos opladen, wel zo makkelijk.

Wat dat geintje kost? Voor zo’n $90 biedt Samsung momenteel de accessoires aan om je Galaxy S4 draadloos te kunnen opladen. Daarvoor heb je 2 dingen nodig; een aangepaste achterkant ($39,99) en de plaat waar je je telefoon oplegt om hem op te laden ($49,99).

Samsung maakt gebruik van de zogenaamde Qi techniek om de Galaxy S4 draadloos te kunnen opladen. Als je andere telefoons hebt die ook gebruik maken van de Qi technologie dan kan je die ook opladen met de oplader van Samsung. Hou wel in je achterhoofd dat steeds meer telefoonfabrikanten overstappen op PMA (Power Matters Alliance) als techniek. Ook Samsung gaat dit in de toekomst gebruiken.

Of en wanneer deze accessoires in Nederland leverbaar worden is nog niet bekend.



6 reacties

Wordt hij ook dikker door de andere achterkant?
@integraturbo: volgens mij niet.
@integraturbo: om precies te zijn:

The wireless charging cover adds minimal bulk to your device. Keep in mind that due to a slight addition of bulk, some case options may not fit optimally.
Het is dan wel draadloos, maar je bent nog steeds gebonden. Ik wil een telefoon die draadloos oplaad in m’n broekzak. De techniek is voorhanden, dus daar hoeft ’t niet aan te liggen.
@rotarypowah: ik weet niet, lijkt me niet erg gezond, zoveel vermogen door straling op te vangen. Alsof je in een magnetron zit.
@dotternetta: maar die straling is er sowieso al. Alleen wordt die dan weer omgezet in energie, wat nu niet direct gebeurt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).