Zo kijk je morgen live de Windows 11 reveal

De Windows 11 reveal vindt plaats op 24 juni. Voor iedereen die de onthulling van het OS wil zien, check hier hoe.

Cortana ontkent nog volhardend, maar alles wijst erop dat Microsoft op 24 juni Windows 11 zal gaan aankondigen. Er verscheen onder andere een vroege versie van het besturingssysteem online. Ook lekten er wallpapers uit en kregen we een indicatie van de prijs van het besturingssysteem. Kortom, ons rest alleen nog om de daadwerkelijke Windows 11 reveal te bekijken. Zo doe je dat.

Windows 11 reveal

Begin deze maand kondigde Microsoft middels een Tweet het onthullingsevenement aan. De Tweet geeft al een hoop prijs (zie het overduidelijke Windows 11-logo hierboven) en verwijst naar de revealpagina van het besturingssysteem. Morgenmiddag om 17:00 Nederlandse tijd vindt de onthulling plaats. Vermoedelijk komt het daadwerkelijke OS dan ergens in oktober uit voor iedereen.

Microsoft hint al langer naar de komst van een gloednieuw besturingssysteem. Als we er even vanuit gaan dat alle lekken onzin zijn en de gelekte versie van OS door een thuisknutselaar is gemaakt, is het nog vrij duidelijk dat de Windows 11 reveal eraan zit te komen.

In de bovenstaande video creëert het licht door het raam een dikgedrukte ’11’. De presentatie van Microsoft vindt om 11 uur (Easter Time) plaats. Microsoft publiceerde zelfs een vreemde video waarin de start-up geluiden van alle oude besturingssystemen vertraagd werden afgespeeld. En je raadt het al, die video duurde exact 11 minuten lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *