Zo komt LEGO naar Forza Horizon 4

Zo komt LEGO naar Forza Horizon 4
De populaire racegame krijgt een opmerkelijke uitbreiding.

Het barst los met gamenieuws op dit moment. Niet zo vreemd, want in Los Angeles is de E3 gaande. Een beurs waar ontwikkelaars en gamegiganten met gelikte persconferentie updates en nieuws aankondigen. Microsoft maakte tijdens zijn persconferentie bekend dat er LEGO DLC gaat komen naar het spel Forza Horizon 4.

Zo komt LEGO naar Forza Horizon 4

Het gaat hier om het Lego Speed Champions pakket. Daarmee slaan de makers een nog meer arcade richting in. Forza Horizon 4 is al behoorlijk arcade, maar doet dit met realistische auto’s. Door LEGO auto’s aan het spel toe te voegen gaan de makers nog een stapje verder. De reacties zijn gemixt op de aankondiging. Sommige juichen de komst van deze DLC toe, anderen vinden het maar een rare actie van Microsoft.

Net als bij de Speed Champions-pakketten, zijn de LEGO-auto’s gebaseerd op echte voertuigen. In onderstaande trailer komen onder meer een LEGO McLaren Senna, een LEGO baan en een LEGO Mini voorbij. De DLC is vanaf 13 juni verkrijgbaar. Als losse aankoop gaat de DLC 20 dollar kosten. Met een Xbox Game Pass krijg je 10 procent korting op de aankoop De uitbreiding is een ‘gratis’ onderdeel van de Ultimate Edition

[gv data=”cASCytz8o9g”][/gv]

20 reacties

  1. Net zo “raar” als de Hotwheels in FH3. Ik had liever een uitbreiding van de map gezien maar hier kan ik me ook wel mee vermaken.

  2. Kun je de auto dan ook eerst zelf bouwen en dan rijden? En zelf las0rs en vleugels enzo toevoegen? Dat is toch de kracht van Lego lijkt me.

  3. Hiermee spreekt XBOX de jonger gamer aan (basisschoolkinderen). Die zitten nu veelal op de Switch en PS4. Slimme zet, voor de oudere gamer niet interessant.

  4. Jammer, had op een nieuwe fatsoenlijke map gehoopt. Achja, zomer breekt aan, gewoon met de motoren de straat op. XBoxen doen we in de winter wel weer.

  5. Jammer..

    Ik mis de dagen dat Games als Modnation Racers bestonden (ps3).

    Lego zou een goede gooi naar zo’n game kunnen doen. Vermakelijk is het zeker..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *