Zo koop je Bitcoins met je creditcard

Zo koop je Bitcoins met je creditcard
Een nieuwe makkelijke betaalmogelijkheid bij een groot handelsplatform.

Binance, één van de grootste en bekendste handelsplatformen als het op cryptocurrency aankomt, gaat een nieuwe betaalmogelijkheid bieden om crypto’s aan te schaffen. In samenwerking met een derde partij is het voor handelaren mogelijk om met een creditcard cryptocurrency te kopen.

Het gaat om de coins Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. XLM en NEO, twee cryptomunten die ook op Binance gebruikt worden, zijn niet aan te schaffen met een creditcard. Met een dagelijks handelsvolume van meer dan 650 miljoen dollar is Binance een enorme speler in de cryptowereld. In 2018 kwam het bedrijf al eens in het nieuws omdat het platform uren offline was. Tevens maakte Binance eerder bekend met een eigen cryptocurrency te komen.

Binance werd in 2014 opgericht en opereerde vanuit China. Het bedrijf is later verhuisd naar het eiland Malta, wat door sommigen als een paradijs voor cryptobezitters wordt gezien. Het bedrijf waar Binance mee gaat samenwerken om creditcard betalingen mogelijk te maken heet Simplex en is gevestigd in Israël. Alleen Visa en MasterCard kunnen gebruikt worden om creditcard betalingen te verrichten. Het is niet bekend of andere creditcardmaatschappijen in de toekomst zullen worden toegevoegd aan het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *