Zo koop je een OnePlus 2 zonder invite


Er is een manier om zonder uitnodiging toch aan een OnePlus 2 te komen.

Ben je niet bang voor de verhalen over beschadigingen aan je telefoon door OnePlus oplaadsnoertjes? Ben je gewoon gevoelig voor deze vier redenen om een OnePlus 2 te willen? Binnenkort is de telefoon langer dan een uurtje te koop voor iedereen.

Tijdens het Black Friday weekend – de Amerikaanse traditie om de aankopen voor Kerst af te trappen – is de OnePlus 2 vier dagen voor iedereen te bestellen, meldt het bedrijf op Twitter. Dat betekent dat je de grote broer van de OnePlus X nu ook zonder invite te pakken kunt krijgen. En dat is handig voor iedereen die niet cool genoeg is om door de fabrikant te worden uitgenodigd.

Van 27 november tot en met 30 november kun de duurste telefoon van de Chinezen te pakken krijgen via de webshop. Daarnaast komen ze waarschijnlijk met nog meer acties, maar het lijkt er niet op dat je ook de goedkopere, maar nieuwere X kunt bestellen.

Nog geen reacties

  1. Afgelopen weekeinde een invite voor de OnePlus X aangevraagd via de OnePlus website, gisteren kreeg ik hem al in m’n inbox… heb nog t/m morgen om te beslissen of ik deze accepteer. Valt allemaal nog wel mee, dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *