Zo kreeg Apple gratis reclame zonder er iets voor te doen

Auteur: , 1 Reactie
Apple Music

Het kost vijf miljoen dollar om je dingetje te promoten, in een dertig seconden durende commercial tijdens de rust van de Superbowl. Apple deed hier niet actief aan mee, maar wist toch aandacht te krijgen.

Andere bedrijven die bewust en onbewust jouw product promoten tijdens de extreem dure commercials van de Superbowl. Klinkt als muziek in de oren. Bij een aantal reclames schitterde een Apple dienst of product. Zo werd bij een reclame van T-Mobile met Drake muziekdienst Apple Music gepromoot en kwam de Apple Watch voorbij in een commercial van FitBit. Voor de game Mobile Strike zien we Arnold Schwarzenegger met een iPhone 6(S) in beeld. Ook zagen we Carplay bij de Superbowl-commercial van Kia.

Geheel afwezig was Apple echter niet. Met een reclame van Beats by Dre was het techbedrijf toch semi-aanwezig. Super Bowl 2016 werd mede gesponsord door Apple. Het bedrijf uit Cupertino voorzag de organisatie van twee miljoen dollar. Andere techbedrijven uit Silicon Valley deden eveneens een tast in de buidel.1 reactie

Waar zit de Apple watch in de reclame voor de Fitbit? Ik zie hem niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).