Zo krijg je de geheime editie van de gouden Apple Watch

Beyoncé en haar bijzondere Apple Watch
Klein tipje van de sluier: je moet ongeveer net zo bekend zijn als Beyoncé.

De Apple Watch wordt pas vanaf aanstaande vrijdag geleverd, maar we hebben al meerdere beroemdheden met de smartwatch zien pronken. Zangeres Beyoncé is er één van, al heeft zij wel een heel bijzonder exemplaar. Natuurlijk draagt ze de gouden Apple Watch Edition, maar die is in haar geval ook nog eens voorzien van een gouden bandje. Die heb je niet voorbij zien komen in de keynote van Apple? Dat klopt, want dit bandje is voor niemand te koop.

Wellicht zorgt Apple er later alsnog voor dat we het horlogebandje allemaal (lees: allemaal, als je maar een banksaldo boven het miljoen hebt) kunnen kopen, maar vooralsnog lijkt het erop dat het gaat om een speciale celebrity-uitvoering. Er lijkt dan ook slechts een manier te zijn om deze bijzondere uitvoering van de Apple Watch te scoren: ervoor zorgen dat je net zoveel aandacht genereert als Beyoncé. Of Karl Lagerfeld, want ook hij werd onlangs gespot met een goud bandje om zijn pols.

Nog geen reacties

  1. Het is dat ze kwalitatief goede producten verkopen die ik gebruik voor grafisch vormgeven e.d. alleen deze verschrikkelijke klok en alles er om heen begint me langzamerhand wel te irriteren.
    Voor een miljoen euro/dollar zijn er veel interessantere horloges te koop. Geen smartwatches, maar wel gecompliceerde mechanische technieken die ook veel voor je kunnen betekenen als gebruiker. Dat liever dan dit hippie ding..

    • @JamesBond007: Moeilijke keuze inderdaad. Je hebt miljoenen en je denkt, laat ik 1 miljoen gebruiken voor een horloge. Nu kan ik deze mooie Apple watch nemen of een Patek Philippe…. Wat zal ik eens doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *