Zo krijg je de Moto 360 werkend met een iPhone

Zo krijg je de Moto 360 werkend met een iPhoneNiet elke iPhone-bezitter is fan van de Apple Watch, dus er zijn veel mensen die met smart wachten op de iOS-ondersteuning voor Android Wear. Ben je echt ongeduldig, dan kun je zelf gelukkig al aan de slag.

Het goede nieuws: je hebt er geen jailbreak voor nodig. Het slechte nieuws: helemaal soepel werkt de koppeling nog niet. Zo heb je bijvoorbeeld nog steeds een Android-telefoon nodig om je Moto 360 aan je iPhone te koppelen. Je moet er echter wat voor over hebben om als early adopter de aandacht te trekken.

Allereerst dien je ‘Wear Connect for iOS’ te downloaden in de Google Play Store. Deze app kun je vervolgens openen op je Moto 360-horloge. In de applicatie vink je ‘iOS Service’ aan. Daarna installeer je ‘BLE Utility’ op je iPhone en klik je in deze app op de Peripheral-knop. That’s it. Als alles gelukt is komen je notificaties nu ook op je Moto 360 binnen.

Wat je verder kunt met je Moto 360? In onderstaande video is te zien dat je niet alleen je berichten kunt lezen, maar je ook telefoontjes kunt beantwoorden en met Android Wear-apps aan de slag kunt. Andere functies ontbreken helaas.

[gv data=”UHCr_enu_H4″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik wist niet eens dat een Moto 360 niet kan verbinden met een Apple device…
    Wat handig geregeld allemaal weer. Kan een Apple Smartwatch dan ook niet verbinden met een Samsung Galaxy S6?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *