Zo kun je binnenkort Pokémon ruilen in Pokémon Go

Auteur: , Geen reacties
Pokemon Go

Ben je ook zo klaar met die verzameling van twintig Pikachu's en wil je weleens wat andere Pokémon aan je verzameling toevoegen?

Dan hebben we goed nieuws, want in de Pokémon Go-update van deze week zit een belangrijke feature: de mogelijkheid om Pokémon te ruilen met vrienden. De nieuwe vriendenlijst vormt de basis van het ruilsysteem, want je kunt alleen ruilen met mensen die je kent. Sterker nog: hoe sterker je vriendschap, des te eenvoudiger wordt het om te ruilen.

Als je vaak samen met je vrienden vecht, dan wordt je vriendschap sterker. Zo kun je in het begin alleen normale Pokémon ruilen, maar kun je op het hoogste niveau ook de legendarische Pokémon uitwisselen. Elke ruil kost Stardust en ook hierbij is je vriendschapsniveau bepalend: is het niveau hoger, dan hoef je minder Stardust in te leveren.

Je kunt elke dag één Special Trade doen, die je in zult moeten zetten als je een bijzondere of sterke Pokémon wilt bemachtigen. Verder is het goed om te weten dat je daadwerkelijk naast elkaar moet staan om te kunnen ruilen: op afstand werkt het allemaal niet.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).