Zo kun je de OnePlus 6T razendsnel kopen

Zo kun je de OnePlus 6T razendsnel kopen
OnePlus gaat zogenaamde popup-stores lanceren in Europa.

Om de nieuwe OnePlus 6T na de aankondiging op 29 oktober in New York zo snel mogelijk aan te bieden, komt het Chinese techbedrijf met tijdelijke winkels. In Europa lanceert het merk pop-ups shops in Londen, Parijs, Milaan en Amsterdam. Naast Europa komt OnePlus ook met tijdelijke winkels in New York en Beijing.

Dit betekent dat Nederland behoort tot één van de landen van lancering. Geïnteresseerden uit België zullen dus naar Nederland moeten komen om de nieuwe OnePlus 6T te kopen, tenzij Parijs natuurlijk dichterbij is. In deze tijdelijke winkels kunnen geïnteresseerden de nieuwe OnePlus 6T uitproberen en in de hand houden. Denk aan bijvoorbeeld het uitproberen van de nieuwe vingerafdruksensor in het scherm.

In de Amsterdamse pop-up store staan medewerkers bij 11 kassa’s klaar om klanten te helpen. OnePlus verwacht topdrukte, want met de lancering van de OnePlus 6 was er sprake van een recordaantal bezoekers. De voorraad is beperkt. Je zal er er vroeg bij moeten zijn om een OnePlus 6T te kunnen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *