Zo kun je het hoger beroep van Kim Dotcom live bekijken

Auteur: , 2 Reacties
Kim Dotcom

Dotcom heeft het voor elkaar gekregen om zijn hoger beroep te delen met de wereld.

Wie Kim Dotcom zegt, die zegt internet. De Verenigde Staten wil de Megaupload-oprichter uitgeleverd krijgen. Het land wil de Duitser vervolgen voor het schenden van het auteursrecht. Dotcom is in hoger beroep gegaan en de internetondernemer wil dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zijn proces live te volgen.

Een rechter in Nieuw-Zeeland is onder enkele voorwaarden akkoord gegaan met deze eis. Zo kunnen kijkers niet reageren tijdens de livestream. Ook zullen de beelden met een vertraging van 20 minuten worden uitgezonden. Dotcom maakt het niet uit. Hij is allang blij dat er een rechter naar hem luistert. Via Twitter spreekt de ondernemer over gerechtigheid en dat Nieuw-Zeeland het juiste voorbeeld toont op het gebied van transparantie.

Het hoger beroep gaat enkele weken duren. De livestream zal na afloop voor een onbekende periode online te zien zijn. Na deze periode moeten de beelden van het web worden gehaald. Dit was ook een eis van de rechter. Kim zegt dat de livestream vandaag zal worden gestart en een link naar de stream zal via Twitter worden gedeeld. Zodra Dotcom live is verwerken we de link in dit artikel.2 reacties

Kim, dankjewel voor alles
Kim, doe wel wat aan je BMI.. Je bent al over de 40… (jaar)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).