Zo kun je Stranger Things in het echt ervaren

Zo kun je Stranger Things in het echt ervaren
Op drie verschillende locaties.

Wie weleens in Los Angeles, Orlando of Singapore is geweest heeft ongetwijfeld het dure, maar leuke Universal Studios bezocht. De studio’s geven een blikje achter de schermen bij Hollywood-producties en met een aangesloten thema park ben je een hele dag zoet met tal van attracties.

Universal heeft bekendgemaakt dat Netflix-serie Stranger Things naar Universal Studios komt. Het gaat hier om een attractie die in de periode naar Halloween te bezoeken zal zijn. Zowel de vestiging in Hollywood, als de vestigingen in Orlando en Singapore krijgen de attractie. Het gaat hier om een maze. Dat betekent dat bezoekers van punt A naar punt B moeten lopen en tussendoor van alles meemaken.

Universal Studios kent al een vrij enge maze in de vorm van The Walking Dead. Bezoekers worden het stuipen op het lijf gejaagd en krijgen zo de ervaring alsof ze echt midden in de tv-serie zitten. Stranger Things is vanaf 14 september te bezoeken in de vestigingen in Hollywood en Orlando. Vanaf 24 september is de attractie ook live in Singapore.

[gv data=”GqxtS9AlSs4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *