Zo kun je YouTube Originals gratis bekijken

Auteur: , Geen reacties
Zo kun je YouTube Originals gratis bekijken

En dat scheelt weer ruim een tientje per maand.

Met een maandabonnement op YouTube Premium verdwijnen advertenties op de videosite. Dat is echter niet het enige voordeel. Ook kun je YouTube video’s offline beschikbaar maken door ze te downloaden. Daarnaast krijg je toegang tot door YouTube geproduceerde series, de YouTube Originals.

Dit laatste gaat de Amerikaanse videosite loskoppelen van het premium abonnement. Vanaf 24 september zal het zo zijn dat YouTube Originals door iedereen bekeken kunnen worden. Het gaat hier om series, films en live events door YouTube geproduceerd.

Het verschil met premium abonnees is wel dat niet-abonnees met reclame te maken zullen krijgen. Bovendien hebben abonnees exclusief toegang tot extra scènes en ander materiaal indien dit beschikbaar is. Een ander verschil is dat abonnees de gehele serie in één keer kunnen kijken, non-abonnees moeten wachten tot een aflevering beschikbaar is.

In Nederland kost YouTube Premium 11,99 euro per maand. Het eerste maand kun je gratis uitproberen. Er is ook een gezinsabonnement voor 17,99 euro per maand en een abonnement voor studenten voor 7,99 euro per maand.

Lees ook: Nederlandse film met Samsung Galaxy S10+ gemaaktEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).