Zo loopt Apple vast warm voor de WWDC 2018-keynote

Auteur: , Geen reacties
Animoji

Met Animoji in de hoofdrol.

In aanloop naar de keynote van vanavond heeft Apple op het YouTube kanaal van het bedrijf een video gedeeld. De video heet Animoji: Taxi Driver. In het filmpje zingen de emoji’s de track Citizen Kane van de Zuid-Koreaanse popgroep Hyukoh.

Het filmpje werd al eerder gedeeld op het Zuid-Koreaanse YouTube kanaal van Apple, maar is nu dus ook toegevoegd op het main kanaal van Apple. De video is mogelijk een hint naar wat komen gaat vanavond. De verwachting is namelijk dat Animoji uitgebreid gaat worden. Apple introduceerde de interactieve emoji met de iPhone X in 2017.

De beer en de draak uit het filmpje werden met iOS 11.3 toegevoegd in maart van dit jaar. De video staat slechts enkele uren online, maar is nu al bijna een miljoen keer bekeken. Het is niet te hopen dat dit de absolute prioriteiten zijn van Apple, want hoe geinig Animoji’s ook zijn. We hebben toch liever wat serieuzere nieuwtjes met iOS 12, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Apple.

De WWDC Keynote is live te volgen. In DIT artikel lees je hoe en wat. Wat Apple allemaal gaat aankondigen. Een voorspelling lees je HIER.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).