Zo maak je een goede foto van je hond

Zo maak je een goede foto van je hond
Of kat natuurlijk.

Wil je graag een foto maken van je hond, maar kijkt ie steeds naar iets anders? Je kunt wel gaan zwaaien met iets lekkers, maar dan is de kans groot dat je foto bewogen is. Gelukkig is er een oplossing.

De FlexyPaw is een accessoire voor je telefoon, die een lekkere snack voor je hond kan vasthouden. Doordat de hond naar de snack kijkt, kun jij een mooie foto schieten.

[gv data=”KQ8iU4kPusI”][/gv]

De FlexyPaw kun je aan de meeste smartphones en tablets vastmaken. Met de flexibele arm kun je hem zo in de perfecte hoek instellen. Je kunt de FlexyPaw voor zowel voor je camera voor als achter gebruiken.

Het enige wat je hoeft te doen is de FlexyPaw aan de bovenkant van je telefoon vast te maken. Je hoeft waarschijnlijk niet eens je hoesje te verwijderen, als je die gebruikt.

Met de clip op de FlexyPaw kun je allerlei snoepjes of speeltjes boven je telefoon houden. Je hond zal dit zien en dus daar naartoe kijken en is eigenlijk aan het poseren. Ook kun je de FlexyPaw gebruiken voor je kat.

Het enige wat je hoeft te doen is de flexibele arm te verstellen en je kunt foto’s maken.

Je kunt de FlexyPaw kopen op Kickstarter voor $16. Je FlexyPaw zal dan in november worden verzonden, als het doel van $39,000 is behaald.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *