Zo maak je van jouw TV of ander scherm een Windows 10 PC [video]

Azulle-tv-windows-10-pc
Dat scheelt weer een scherm en een tv-box.

Dankzij allerlei TV-boxen, zoals Apple TV kun je allerlei data van jouw PC naar jouw TV streamen. Het is natuurlijk nog makkelijker als je van jouw TV direct een PC kunt maken. Goed nieuws, dat kan! De Azulle Access Plus Windows 10 Pro is te vergelijken met een USB-stick. Het is echter een minicomputer. Je beschikt over een 64-bit Intel Quad Core Processor, 4 GB RAM werkgeheugen en 32 GB ROM opslagcapaciteit, die bovendien met een microSD-kaart uit te breiden is tot 128 GB.

Het idee bestaat al een aantal jaar, maar in de nieuwste versie direct een volledige versie van Windows 10 (64 BIT) geïnstalleerd. Aan de andere kant is het apparaat ook voorzien van een HDMI-poort, zodat je deze met de HDMI-aansluiting op jouw TV kunt verbinden.

Het is ook handig dat je het apparaat als een USB-stick kunt meenemen. Je maakt dus niet alleen van jouw TV, maar ook van ieder ander scherm met de juiste aansluitingen, een PC. Dat scheelt je weer een hoop gesjouw met een laptop, want dit apparaatje is veel lichter. Je bent ook direct van het hinderlijke gezoem van een ventilator in de computer af. Deze handige hulp beschikt namelijk over een ingebouwde koeling.

Uiteraard is het aan te raden om, voordat je bestelt, eerst de specificaties te bekijken en te controleren of deze overeenkomen met jouw TV. In onderstaand filmpje zie je hoe het apparaatje werkt.
[gv data=”YQ0Cck11OkE”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *