Zo maakt Netflix het saaie januari helemaal goed

Zo maakt Netflix het saaie januari helemaal goed
Januari kan wel leuk zijn.

Als de klok op 31 december 00:00 slaat en januari is begonnen, dan begint het ook de realiteit voor de meeste mensen weer. De nieuwjaarswensen en wellicht nog een paar dagen vrij, maar vroeg of laat moeten we weer aan de bak. Blegh!

In dat opzicht voelt Netflix je pijn. In een poging je op te beuren komt de Amerikaanse streamingdienst met een reeks humoristische content in januari naar je beeldbuis of smartphone.

Comedians of the World komt 1 januari naar Netflix. Deze stand-up comedy serie brengt 47 comedians uit 13 verschillende regio’s en 8 verschillende talen samen. Alle uithoeken van de wereld zijn vertegenwoordigt. Denk aan India, het Midden-Oosten en zelfs Quebec.

Er is tevens een Nederlandse vertegenwoordiging. Vanuit ons land zullen Martijn Koning, Rayen Panday en Soundos El Ahmad de show stelen. Alle afleveringen zijn per 1 januari in één keer beschikbaar op Netflix. Zo kun je in elk geval lachend het nieuwe jaar in. Als een boer met kiespijn wellicht, want de genoemde comedians moeten wel in je straatje liggen natuurlij.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *