Op deze manier mis je niks van het WK Rugby

Auteur: , 1 Reactie
crouch, touch, engage

Het is een van de grootste sportevenementen van de wereld en ook in Nederland wordt het steeds intenser beleefd, de WK Rugby. Vanavond is de kick-off in Londen. Apparata zet op een rijtje hoe je geen seconde van de spanning hoeft te missen.

Rugby is een van de sporten waar het grofste ouderwetse geweld wordt gecombineerd met de nieuwste technieken. Zo heeft de scheidsrechter, pardon referee, al jaren de mogelijkheid om het spel stil te leggen en even een herhaling te kijken van wat er nou net gebeurde. Ook heeft de referee tegenwoordig bijna altijd een camera op zijn lichaam, zodat het publiek mee kan kijken in het hart van de strijd. Daarnaast kun je horen wat de scheidsrechter allemaal met de ploegen bespreekt.

Maar niet alleen op het veld is er veel technische hulp en vernieuwing, ook naast het veld kun je met moderne foefjes meegenieten van de actie.

Allereerst is er natuurlijk de officiële WK app van RWC2015 (iOS en Android), waar je het laatste nieuws van de landenteams kunt volgen.

In Nederland worden veel wedstrijden live uitgezonden door RTL 7, maar de wedstrijden die niet de televisie-uitzending halen, worden ook nog gestreamd via het internet.

Verder kun je ook terugvallen op de officiële video’s, maar dat zijn dan vaak samenvattingen van de wedstrijden en interviews met de spelers.

OK, nu ben je klaar voor het WK. Het afwachten is nu of de All Blacks, Zuid-Afrika of Engeland er met de cup vandoor gaat.1 reactie

Oh ja, hup Engeland!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).