Zo mooi wordt de Surface Phone

Surface Phone Windows
Je zou bijna een overstap overwegen naar Windows. Zo mooi is de Surface Phone.

Vorige week meldden we al dat de geruchten steeds sterker worden dat Microsoft werkt aan een Surface Telefoon. Nu duiken de eerste foto’s op van de Surface-telefoon.
Een Taiwanese elektronicaproducent zou de eerste prototypes van de Surface Phone aan het maken zijn. Dat meldt MSPoweruser dinsdag op basis van een bericht in de Taiwanese media.
Pegatron zou het toestel maken. Het bedrijf levert ook aan Apple is verantwoordelijk voor het maken van de Surface Studio, de nieuwe all-in-one-pc van Microsoft.

Het is onduidelijk wanneer de smartphone zal verschijnen. Directeur Satya Nadella van Microsoft zei meermaals dat het bedrijf wel actief wilde blijven op de mobiele markt, maar alleen als Microsoft iets unieks kan doen.

Mogelijk wil het bedrijf inzetten op Continuum. Deze functie maakt het het mogelijk maakt je smartphone ook te gebruiken als een desktop-pc door hem te koppelen aan een dockingstation. Er zijn al enkele smartphones op de markt die deze functie bezitten, maar die zijn niet succesvol geweest.

Geruchten over een Surface Phone van Microsoft gaan al veel langer. De telefoon zou in 2017 op de markt komen.

Ook werkt Microsoft samen met HP om een high-end smartphone te maken.

En dit zijn de 5 grootste mislukkingen van Microsoft.

5 reacties

  1. “Nu duiken de eerste foto’s op van de Surface-telefoon.”

    Welke clown schrijft deze rommel? Het is gewoon een concept van een ontwerper en nergens op gebaseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *