Zo raak je nooit meer Nintendo Switch-games kwijt

Auteur: , Geen reacties
Zo raak je nooit meer Nintendo Switch-games kwijt

Bezitters van de Nintendo Switch zullen zich ongetwijfeld aangesproken voelen.

Wie geen vast plekje heeft voor games wil nog wel eens wat kwijtraken. Zeker bij de Nintendo Switch, omdat de spellen voor het apparaat kleine cards betreffen. Woon je thuis, dan is de kans aanwezig dat je moeder het kaartje verplaatst tijdens het stofzuigen. Of als je een gezin hebt is er een kans dat de kleine gaat spelen met de cards.

Het helpt dus om georganiseerd te werken te gaan. Eén plek voor alle games. Of je doet wat Bob Clagett heeft gedaan. In onderstaande video laat hij zien hoe zijn eigen controller voor de Nintendo Switch maakt. De controller fungeert tevens als opslagplek voor de kleine games. Zo raak je nooit meer een spel kwijt én heb je de game bij de hand als je met de Switch aan de slag gaat.

Om zelf zo’n creatie te maken heb je wel een aantal zaken nodig, waaronder een 3D printer, een lasersnijder en wat hout. In zijn 9-minuut durende video geeft Clagett stap-voor-stap uitleg, zodat je op je eigen tempo zelf de controller kan namaken. Heb je zelf geen Nintendo Switch, dan is zo’n handmade controller een origineel cadeau voor een familielid of vriend/vriendin! Bekijk de video hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).