Zo scoor je nu al, zonder invite een OnePlus 2

Zo koop je nu al een OnePlus 2
De OnePlus 2 wordt officieel alleen verkocht op uitnodiging, maar net als vorig jaar is het ook mogelijk om op een andere manier aan het betaalbare vlaggenschip te komen. We leggen je graag uit hoe.

Op het moment van schrijven hebben 1,1 miljoen mensen een reservering geplaatst voor de OnePlus 2. Als je nu pas aansluit, dan is de kans dus niet zo groot dat je op 11 augustus al over een invite kunt beschikken. De wachtlijst wordt netjes op volgorde afgewerkt, dus voordringen is er niet bij. Je kunt natuurlijk je vrienden lief aankijken, in de hoop dat zij al wel een invite hebben ontvangen, maar ook dat zal lang niet altijd resultaat hebben.

Gelukkig kunnen we je nu al een oplossing bieden, want de OnePlus 2 is te reserveren via verschillende, veelal Chinese webshops. Gearbest.com is bijvoorbeeld vandaag al begonnen met het verzamelen van bestellingen. Tot en met 27 augustus bestel je voor 365,93 euro (16 GB) of 439,50 euro (64 GB) een OnePlus Two. De levering via Hongkong start vervolgens op 7 september.

Dat klinkt wellicht wat schimmig, maar ondergetekende bestelde vorig jaar zelf een OnePlus One via een dergelijke shop. Ik had het toestel binnen een week in huis en kon er zonder problemen mee aan de slag, dus laat je vooral niet door afschrikken door het feit dat je het toestel zelf uit China moet halen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *