Zo snel verkoopt de Samsung Galaxy S8

Galaxy S8
Dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung goed verkoopt is geen geheim. Nu zijn er ook concrete cijfers bekend die in perspectief kunnen worden gezet met zijn voorganger.

Uit deze cijfers blijkt dat de Galaxy S8 en de S8+ dubbel zo goed verkopen in vergelijking met de S7 en S7 Edge. De getallen illustreren de verkoopcijfers in Zuid-Korea, het thuisland van Samsung.

Afgelopen zondag zou een belangrijke mijlpaal zijn gehaald. Op deze dag tikte de Galaxy S8 de miljoen verkopen aan. De smartphone is sinds 21 april te koop. Dit betekent dat Samsung slechts 37 dagen nodig had om deze indrukwekkende stap te bereiken. Ter vergelijking: de Galaxy S7 noteerde pas na 74 dagen de miljoen verkopen. De Galaxy S6 had 75 dagen nodig om deze mijlpaal te bereiken.

Dit geeft aan hoe populair het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse techgigant is. Ook de nieuwe Samsung-assistent Bixby is populair. Sinds 1 mei kan de assistent worden gebruikt in Zuid-Korea. Uit cijfers blijkt dat 160.000 mensen Bixby hadden uitgeprobeerd op de dag van release. Meer informatie over Samsung’s slimme assistent lees je HIER. (via The Investor)

Eén reactie

  1. Is natuurlijk deels “te danken” aan de Note 7 die terug is geroepen. Anders had ik nu ook een Note 7 gehad ipv een S8. Maar sowieso indrukwekkende cijfers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *