Zo speel je Grand Theft Auto: San Andreas helemaal gratis

Zo speel je Grand Theft Auto: San Andreas helemaal gratis
Rockstar heeft iets nieuws.

Rockstar Games, onder andere bekend van de Grand Theft Auto-reeks en Red Dead Redemption, komt met een eigen launcher voor Windows. Het bedrijf wil met dit eigen platform al de uitgegeven games op één launcher aanbieden. Op zich niets nieuws, we kennen dit al van bijvoorbeeld EA.

Games als Bully, L.A. Noire, Max Payne 3 en andere spellen zijn te vinden op de launcher. Gamers zullen ongetwijfeld niet zo snel warmlopen om deze launcher te downloaden, maar Rockstar Games heeft iets slims verzonnen om gamers over te halen. Wie de launcher op zijn Windows-pc installeert krijgt namelijk een gratis game cadeau. En wat voor game! Het gaat hier namelijk om Grand Theft Auto: San Andreas.

Met de launcher van Rockstar Games heb je één platform met alle titels van het bedrijf binnen handbereik. Naast een bibliotheek worden ook savegames bewaard in de cloud en zijn patches voor games te vinden op het platform. Dus, downloaden maar en GTA: SA binnenvissen. Een mooie reden om met CJ de straten van Los Santos, San Fierro en Las Venturas onveilig te maken.

Nog geen reacties

   • @rubenpriest: konden we dat maar zien hier op deze site, ik zit vaak te denken is dit nu reclame of nieuws.
    Wat is trouwens de bedoeling van al die crypto berichtgevingen is dit reclame of nieuws waar niemand een reactie opgeeft en dus niemand reageert.
    Vaak heb ik het idee van dat de schrijver wat bitcoins heeft, en die voor veel te veel gekocht hebt, en denkt , ik ga er over schrijven misschien gaan de mensen dan kopen, zo dat de koers stijgt, zo dat ik mijn verlies kan goed maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *