Zo steelt Beats de spotlights van WK-partner Sony

Neymar in een promo voor Beats
Sony betaalt bakken met geld om zichzelf official partner van het WK Voetbal te mogen noemen, maar ondertussen krijgen de koptelefoons van Beats Electronices alle aandacht.

Dat moet pijn doen in Japan, want Sony deelde als FIFA Partner gratis koptelefoons uit aan elke voetballer die actief is tijdens het wereldkampioenschap in Brazilië. Sony heeft een exclusieve deal, dus het is voor voetballers verboden om koptelefoons van andere merken te dragen tijdens officiële bijeenkomsten, zoals persconferenties.

Dat weerhoudt populaire voetballers als Neymar en Luis Suarez er natuurlijk niet van hun favoriete koptelefoons (van Beats natuurlijk) te dragen buiten die momenten om. Sterker nog: zij worden alsnog regelmatig gespot met die koptelefoons op hun hoofd. Het verbod speelt Beats op die manier eigenlijk alleen maar in de kaart, zo stellen marketing-experts tegenover Reuters.

Ellen Petry Leanse is een van hen en zij verwacht zelfs dat Beats sterker in populariteit stijgt dan Sony, omdat zij zelf voor Beats kiezen. “Als fans zien dat de spelers Beats gebruiken in hun vrije tijd en omdat ze dat zelf willen, komt dat een stuk geloofwaardiger over”, vertelt de Amerikaanse, die in het verleden hoge functies had bij Apple en Google.

Nog geen reacties

  1. zonde, beats klinkt nergens naar, er zit veel bas in, maar de rest van het geluid is zeer brak (heb er zelf een) de concurerende lijn van sony had ik laatst op in de mediamarkt, deze klinken veel mooier, maar belangrijker vind ik dat ze extreem goed zitten. de nieuwe van jbl klonk ook goed, maar zat nog niet zo comfy. Gelukkig heb ik aan mn beats nooit geld uit gegeven en met een incentive bij mijn voormalig werkgever gewonnen.

  2. zonde, beats klinkt nergens naar, er zit veel bas in, maar de rest van het geluid is zeer brak (heb er zelf een) de concurerende lijn van sony had ik laatst op in de mediamarkt, deze klinken veel mooier, maar belangrijker vind ik dat ze extreem goed zitten. de nieuwe van jbl klonk ook goed, maar zat nog niet zo comfy. Gelukkig heb ik aan mn beats nooit geld uit gegeven en met een incentive bij mijn voormalig werkgever gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *