Zo toont Apple 3D Touch in de nieuwste iPhones [video]

Apple store
De flagshipstores in San Francisco en New York hebben een bijzondere manier gevonden om gebruikers kennis te laten maken met de 3D Touch-technologie.

De apparaten liggen onder een glasplaat in speciale tafels, zodat gebruikers bekend kunnen raken met 3D Touch. Dit gebeurt alleen in de Apple Stores op deze twee locaties, maar het is mogelijk dat Apple ze ook op andere plekken introduceert.

Alle toestellen tonen een afbeelding van een vis. Wanneer op de juiste manier op de plaat wordt gedrukt, veroorzaakt dit een animatie waarbij het water beweegt. Het vissen-thema wordt ookgebruikt in de dozen van de nieuwe toestellen en in de live wallpapers.

3D Touch is de belangrijkste nieuwe feature van deze generatie iPhones. Door harder of zachter te drukken verschijnen verschillende opties, zoals de mogelijkheid een preview te krijgen van content in een link in berichten of e-mail door zacht te drukken en de link daadwerkelijk te openen als je harder drukt. Daarnaast kun je zo toegang krijgen tot bepaalde features van een app zonder deze daadwerkelijk te openen.

Bekijk de video:

[gv data=”RmprLUlemug”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *