Zo tover je een hondje tevoorschijn in de YouTube-speler

Zo tover je een hondje tevoorschijn in de YouTube-speler
Een grappige easter egg.

De YouTube-speler is zoveel meer dan alleen maar een speler. De Amerikaanse videodienst heeft allerlei easter eggs verstopt in de speler en recent is er een nieuwe ontdekt. De easter egg is wat moeilijker in vergelijking met de eerder ontdekte varianten, want er komen wat specifieke handelingen bij kijken.

Allereerst moet je weten dat de easter egg niet werkt via de reguliere site YouTube.com. Je moet namelijk surfen naar YouTube.com/TV. Hier opent een webpagina die je kunt vergelijken met de YouTube app op je smart tv of PlayStation. Klik vervolgens op een willekeurige video. Op de computer, doe je pijltje omhoog om in het gedeelte te komen om een video vooruit of terug te spoelen. Hou vervolgens pijltje naar links ingedrukt. De video zal nu terugspoelen. Blijf het pijltje circa 10 seconden ingedrukt houden. Een hondje zal vervolgens door het beeld gaan lopen.

Waar slaat het op? Nergens. Is het van toegevoegde waarde? Nee. Zijn easter eggs leuk? Ja! Probeer het zelf uit. Op de computer, PlayStation, Xbox of je smart TV. Laat het je vrienden zien en vertel in eerste instantie niet hoe je het doet. Magische krachten bro! (via Mashable)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *