Zo vaak ging Grand Theft Auto V over de toonbank

Zo vaak ging Grand Theft Auto V over de toonbank
Grand Theft Auto V is een van de populairste games ooit, maar hoeveel exemplaren zou Rockstar Games de afgelopen jaren verkocht hebben?

Het antwoord op die vraag gaven ze tijdens een gesprek met investeerders: GTA V ging sinds 2013 liefst 65 miljoen keer over de toonbank. Het afgelopen kwartaal werd de game 5 miljoen keer verkocht, dus de teller loopt nog steeds door. De vraag is voor hoe lang nog, want Rockstar komt binnenkort met nieuws over nieuwe projecten.

We kunnen er vanuit gaan dat een nieuwe GTA-game op de E3 in juni wordt aangekondigd en mogelijk in 2017 al verschijnt. Rockstar-eigenaar Take-Two heeft namelijk laten weten dat het verwacht dat de winst van het bedrijf in dat jaar een flinke boost krijgt. GTA is de populairste game in het portfolio van Rockstar én Take-Two.

Nog geen reacties

  1. geruchten gaan juist dat er eerst een nieuwe versie van red dead redemption komt, en dan pas gta6/tokio/hoe ze t ook noemen. we zullen zien.

  2. Het zou leuk zijn als ze ook zouden investeren in betere / stabielere servers. Heists zijn bijna niet te doen via Xbox One – zelfs al doe je ze met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *