Zo vaak werd de Nintendo Switch tot nu toe verkocht

Auteur: , Geen reacties
Android op Nintendo Switch: niet zo'n gek idee

Is het apparaat een succes?

Yep! Dat kun je wel stellen. Sinds maart is de console van Nintendo verkrijgbaar. Het bedrijft wist 7,63 miljoen exemplaren van de Switch te verkopen. Deze info kwam naar buiten aan de hand van gepubliceerde kwartaalcijfers van Nintendo. Wederom konden de Japanners op een sterk kwartaal rekenen.

De afgelopen drie maanden werden zo’n drie miljoen exemplaren van de Switch verkocht. De goede verkopen zullen de komende periode nog wel doorzetten. De feestdagen komen eraan en de Switch is natuurlijk een ideaal cadeau voor onder de kerstboom. Vanwege het succes van het apparaat heeft Nintendo de verwachtingen moeten bijstellen.

Aanvankelijk dacht het bedrijf eind maart 2018 zo’n 12,7 miljoen stuks te slijten van de Switch. Nu denkt het bedrijf dat de Switch tegen die tijd goed zal zijn ongeveer 16,7 miljoen verkopen. Ter vergelijking: van de Nintendo Wii U wisten de Japanners ‘slechts’ 13,56 miljoen exemplaren te verschepen in de algehele verkoopperiode. Dit geeft al aan hoe belangrijk de Switch is voor Nintendo.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).