Zo vaak zijn de Galaxy S7-toestellen verkocht

Zo vaak zijn de Galaxy S7-toestellen verkocht
Inmiddels ligt de opvolger al in de winkel, maar hoe zit het met de verkopen van het vorige model?

Samsung kan tevreden terugkijken op de verkoopperiode van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Volgens Strategy Analytics zijn de toestellen tezamen goed voor meer dan 55 miljoen verkopen wereldwijd. Een indrukwekkend getal. Zeker als je weet dat het toestel werd verkocht gedurende het Note 7-dilemma. Samsung liep een serieuze reputatieschade op en sommigen hadden het vertrouwen in de Zuid-Koreaanse techgigant opgezegd.

De verwachting is dat de Galaxy S8 de Galaxy S7 gaat overtreffen qua verkopen. Als je kijkt naar pre-orders dan is de nieuwe Galaxy S8 nu al populairder dan zijn voorganger. Op het gebied van voorbestellingen doet het nieuwe vlaggenschip van Samsung het zo’n 30 procent beter in vergelijking met de Galaxy S7.

De Samsung Galaxy S8 is er vanaf 799 euro. Men denkt dat de Galaxy S8+ het beter gaat doen dan de instapper, net als bij de S7 het geval was.

Eén reactie

  1. Leuk hoor 55 miljoen exemplaren van een ding dat € 600 plus kost (toch?).
    Maar wat me meer interesseert: hoeveel mobieltjes verkoopt Samsung in de A of J reeks (A3, A5, J3, J5).
    Als mijn S5 – gekocht toen de S6 al een poosje op de markt was – er over een poosje mee ophoudt, dan denk ik dat ik met een mooie J5 (J7?) meer in huis haal dan ik nu gebruik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *