Zo verdien je de Apple Watch vanzelf terug

Apple Watch Sport
De Apple Watch is niet direct de meest betaalbare smartwatch, maar uit recent onderzoek blijkt dat je ‘m met een beetje geluk al binnen een jaar hebt terugverdiend.

Dat is in ieder geval de conclusie van Global Equities Research. Zij keken naar het gebruikersgedrag van 250 Apple Watch-bezitters en analyseerden op basis hiervan hoeveel tijd dat dagelijks scheelde. De ‘proefkonijnen’ haalden hun iPhone voor het aanschaffen van de Apple Watch gemiddeld 110 keer per dag tevoorschijn. Na de koop deden ze dat nog zo’n 55 keer per dag.

Global Equities Research rekende dat vervolgens om naar seconden en kwam tot de conclusie dat Apple Watch-gebruikers zo 330 seconden per dag besparen. Dat is genoeg om in een jaar tijd 351 dollar te besparen, uitgaand van het Amerikaanse minimumloon. In theorie verdien je de Apple Watch Sport op deze manier dus binnen twaalf maanden terug. Datzelfde geldt ongetwijfeld voor de smartwatches van andere merken, al zijn die vaak goedkoper en dus ook sneller terug te verdienen.

Nog geen reacties

  1. Het moet niet gekker worden zeg…

    Welke mafkees betaald dit soort “onderzoekers” eigenlijk, niet gek dat de economie zo slecht draait met al die onzin van tegenwoordig..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *