Zo verdien jij komende week geld met BitTorrent en Tron

Auteur: , Geen reacties
bittorrent-token-airdrop

Gratis geld verdienen was nog nooit zo makkelijk en kan jaren.

Deze zomer werd downloadplatform BitTorrent gekocht door de cryptomunt Tron (TRX). Tron is een cryptomunt en kun je zien als een broertje van de Bitcoin (BTC). De doelstelling van Tron is om met Blockchain en cryptomunten de leidende speler in de entertainment- en gamingindustrie te worden. Men keek eerst een beetje vreemd op toen de verkoop bekend werd gemaakt, maar inmiddels heeft Tron duidelijk gemaakt wat ze wil gaan doen. Ze gaat namelijk cryptomunten uitgeven voor het BitTorrent-platform. Deze noemt men BitTorrent tokens (BTT).

Inmiddels is de eerste verkoop van de BitTorrent Tokens geweest en dat was een daverend succes. De munten waren binnen een kwartier uitverkocht en de koers is inmiddels al met 600%! gestegen. Het leuke is dat jij de komende jaren op twee manieren ‘gratis’ BitTorrent Tokens kunt verdienen. Deze leggen we hierna uit. Ook leggen we uit wat je met de BitTorrent tokens kunt doen.

BitTorrent Tokens verdienen met airdrop
Als jij cryptomunt Tron (TRX) bezit kun je de komende week gratis BitTorrent Tokens verdienen. Dit gaat via een zogenoemde ‘airdrop’. Zodra bij de Tron het blok 6.600.000 gemined is maakt men via een zogenaamd ‘snapshot’ een overzicht van het aantal Tron dat iedereen heeft (uiteraard is niet zichtbaar wie de Tron heeft). Om te kunnen laten zien dat jij op dat moment Tron hebt is het nodig dat jij jouw Tron bewaart in een wallet bij een van de deelnemende cryptobeurzen of een eigen wallet, waarvan je naast de public key ook de private key bezit. Er zijn voor deze eerste airdrop 10.890.000.000 BTT beschikbaar. Zodra men weet hoeveel Tron er geregistreerd zijn wordt het aantal beschikbare BTT verdeeld over het aantal geregistreerde Tron. Alle bezitters krijgen dan uiterlijk 12 februari automatisch hun BTT in hun wallet gestort.

Vervolgens herhaalt Tron deze airdrop elke 11de van de maand tot 11 februari 2025. Ieder jaar wordt het aantal BTT dat per maand beschikbaar komt bovendien verhoogd. Om elke 11de van de maand mee te kunnen doen is het dus belangrijk dat je steeds op tijd jouw Tron (TRX) op een plek bewaart waar deze door een snapshot geregistreerd kunnen worden. De verwachting van Tron is dat de BTT steeds meer waard wordt. Ze hopen dan ook dat mensen steeds meer Tron kopen om zo meer BTT te kunnen krijgen. Zij hopen natuurlijk ook op een positieve koersbeweging voor de Tron.

LET OP! Wij weten inmiddels dat veel Nederlandse beurzen de airdrop niet ondersteunen. Kijk dus goed of jouw beurs de airdrop wel ondersteun en boek anders jouw cryptomunten op tijd over als je mee wilt doen. Alle informatie over de komende airdrop zie je in de officiƫle publicatie.

BitTorrent tokens verdienen met uploaden
Het systeem van BitTorrent is dat je, wanneer je download, ook direct upload. Steeds vaker merkt men bij dit soort torrent-netwerken dat mensen het uploaden stoppen zodra zij hun bestand gedownload hebben. Om te voorkomen dat te weinig upload-capaciteit ter beschikking komt wil men een beloningssysteem invoeren. Op deze manier kun je BitTorrent Tokens verdienen naar mate je jouw computer langer beschikbaar houdt voor het uploaden van bestanden. Hoe deze regeling werkt is nog niet helemaal bekend maar zij is wel aangekondigd en wordt gepubliceerd op de site van BitTorrent.

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je met deze BitTorrent Tokens kunt doen. Volgens de berichten zijn er drie manieren waarop je van de BitTorrent Tokens kunt profiteren. Allereerst kun je met de BTT handelen op cryptobeurzen en deze verkopen. Zoals je ziet kan dat, met 600% koersstijging, erg lucratief zijn. Een andere manier is het uitgeven op BitTorrent. Zo zijn er plannen om premiumdiensten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld films of extra mogelijkheden, waarvoor je bij BitTorrent met BTT kunt betalen. Ook lijkt het erop dat men de mogelijkheid gaat bieden om te kunnen downloaden zonder te hoeven uploaden. Je zou dan jouw upload-verplichting ‘af kunnen kopen’ met BTT.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).