Zo verdiende Apple nu al miljoenen aan de iPhone 8

Auteur: , 3 Reacties
Apple-logo

Apple kondigde gisteren aan dat de nieuwe iPhone 8 op 12 september gepresenteerd wordt en dat legde het bedrijf geen windeieren.

Het aandeel Apple schoot gisteren naar de hoogste prijs ooit in het 36-jarige bestaan van de techgigant. Op het hoogtepunt was een aandeel Apple 164,52 dollar waard, maar aan het einde van de dag bleef er met 164,00 dollar (een stijging van 0,7 procent) nog altijd een nieuw beursrecord over.

Het is sowieso geen al te slecht idee om aandelen in Apple te nemen. De waarde is alleen in 2017 al met 42 procent gestegen en daar kan vrijwel niet één bedrijf tegenop. Let wel: mocht de iPhone 8 tegenvallen, dan zou het zomaar kunnen dat het aandeel weer een duikvlucht maakt.

De omzet van Apple daalde vorig jaar met 7,7 procent, vooral omdat de grote melkkoe (lees: de iPhone) geen al te ingrijpende make-over onderging. Bij de iPhone 8 zou dat wel het geval moeten zijn met een randloos 5,8″ OLED-scherm, gezichtsherkenning, draadloos laden en een vernieuwde camera.3 reacties

Ben benieuwd hoeveel mensen, na hun 2 jarig contract, over gaan stappen van een iPhone 6s naar een iPhone 8. Want een overstap van iPhone 6s naar iPhone 7s wil je eigenlijk niet maken toch?
@ffw88: daarnaast zijn er mensen die de iPhone 7 hebben overgeslagen, ik hoor het om me heen en heb het zelf ook gedaan. Het is immers geen probleem om 3 jaar met een telefoon te doen. Daarnaast was de iPhone 7 gewoon niet vernieuwend genoeg.
Ik wacht al een poosje op een iphone die draadloos kan worden opgeladen, want opladen met de lightningconnecter geeft toch altijd slijtage en er komt snel derrie in lightningpoort van een iphone.
Alleen hoeft zo’n iphone niet zo groot voor mij, want daar vind ik een ipad handiger voor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).