Zo verkrijg je NIET gratis V-Bucks in Fortnite

Auteur: , Geen reacties
Zo verkrijg je NIET gratis V-Bucks in Fortnite

Laat je niet gek maken!

Op het grote boze internet is het altijd oppassen geblazen. Zeker op het gebied van populaire zaken. Zo gaan er momenteel veel scams de ronde die gratis V-Bucks beloven, de in-game currency van Fortnite.

V-Bucks zijn op geen enkele mogelijkheid gratis te verkrijgen. Een populaire zoekopdracht op Google is bijvoorbeeld ‘Fortnite V-Bucks generator’, maar dit is pure nonsens. Dergelijke software bestaat niet. Wie een dergelijk programma opent, heeft kans dat kwaadwillenden via een omweg toegang kunnen krijgen tot je computer.

Het is uiteraard wel mogelijk om V-Bucks legaal te kopen, bijvoorbeeld via de Microsoft Store. 1.000 V-Bucks kost 9,99 euro. Zoiets als gratis is er simpelweg niet. Pas op voor dergelijke beloftes, ook als deze in-game door andere spelers worden gedaan. Er zijn diverse V-Bucks pakketten beschikbaar. Naast 1.000 V-Bucks, kun je ook 2.500 V-Bucks (+300 V-Bucks) kopen voor 24,99 euro, 6.000 V-Bucks (+1.500 bonus) voor 59,99 euro of 10.000 V-Bucks (+3.500 bonus) voor 99,99 euro. Let wel: als je nog niet meerderjarig bent zul je eerst toestemming moeten vragen aan een ouder of voogd voordat je een dergelijk bedrag gaat spenderen!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).