Zo vermijd je hotels met gammele Wi-Fi

Zo vermijd je hotels met slechte Wi-Fi
Voorkom dat je het straks twee weken met een slechte verbinding moet doen en check de connectie met een paar simpele stappen.

Als je op vakantie gaat, is Wi-Fi vaak de enige (of in ieder geval de goedkoopste) manier om up to date te blijven. Vaak boek je daarom een hotel met Wi-Fi, maar eenmaal op je kamer is de snelheid vaak om te huilen. Maar daar hebben sites als SpeedSpot en Hotel Wi-Fi test nu een oplossing voor.

Zij bieden namelijk tests aan die je een aantal belangrijke dingen laten weten, zoals de snelheid en de prijs voor het gebruik van het internet. Je kunt hotels zelfs filteren op basis van de internetmogelijkheden die zij aanbieden en je favoriet vervolgens boeken via hotels.com.

Ook als je al in een hotel verblijft, kun je via Hotel Wi-Fi test een speedtest doen. Geef de site toestemming om gebruik te maken van je internet-locatie en de test doet de rest. Het systeem is relatief nieuw, dus het kan zijn dat de weergegeven snelheidstest nog niet helemaal te vertrouwen is. Maar wanneer de service wint aan populariteit, zal ook dat verholpen worden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *