Zo versla je Legendary Pokémon Moltres super makkelijk

Auteur: , Geen reacties
Hoe is een Moltres-san nu eigenlijk het beste te verslaan?

Met deze Pokémon kun je legendary Pokémon Moltres ontzettend makkelijk verslaan.

Dus, een aantal legendarische Pokémon zijn zeer recentelijk toegevoegd aan Pokémon GO. Dat weerhoudt de echte fans daarentegen niet van het compleet verwoesten van de vuur-Pokémon in een raid battle. Deze gevechten zouden de meest uitdagende momenten van de mobiele game moeten vormen, maar deze Japanners laten Moltres alle hoeken van de virtuele arena zien.

Raids kunnen worden uitgevoerd door maximaal 20 spelers tegelijkertijd. Je kunt je dus al inbeelden hoe moeilijk gevechten tegen monsterlijke Pokémon als Moltres of Zapdos moeten zijn. Maar deze twee Japanse trainers hadden slechts hun leger aan Golem’s nodig om wat lekkere beloningen te verdienen.

Er zijn op het internet genoeg strategieën te vinden over het verslaan van bijzonder pittige vijanden. Toch is het trainen tot level 40 (het maximum in Pokémon GO) iets wat je toch echt zelf moet doen. Daarnaast zijn de monsterlijke Golem’s van de spelers ook een behoorlijke uitzondering. Van de ruim 250 Pokémon in Pokémon GO hebben Golem’s een van de hoogst mogelijke CP levels. Dergelijke sterke Pokémon vinden is dus ook al een stevige uitdaging. Maar als je dan dit niveau weet te bereiken – zowel door veel te spelen als door een flinke portie geluk – kun je zelfs legendary Moltres een kopje kleiner maken.

Heb jij een eigen strategie ontwikkeld of ga jij gewoon met 19 van je vrienden en een leger van level 2900 Golem’s de strijd aan met alles wat in je weg staat? Laat het weten in de comments. Oh, en wie oh wie heeft er al een legendary Pokémon gevangen?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).