Zo viert Fortnite Halloween [video]

fortnite-chapter-2-halloween-update-tfue
Tfue wordt spontaan afgestraft voor foutje.

Inmiddels is Fornite Chapter Two alweer een week uit, Epic Games zit niet stil en bracht alweer de tweede update uit. Sinds men aan het tweede hoofdstuk begonnen is geeft men (tot nu toe) geen verklaring van de veranderingen meer en moeten spelers ze zelf ontdekken. Dat maakt het overzicht wat lastiger te maken. maar Forbes is er toch in geslaagd.

De meest in het oog springende wijziging is de ‘XP-buff’. Het bleek dat de nieuwste versie veel meer ervaringen en speeltijd nodig had om spelers door een battle pass te loodsen. Door nu een aantal verbeteringen aan te brengen gaat dit proces veel sneller.

Verder lijkt het vooral om kleine verbeteringen en bug fixes te gaan. De belangrijkste bug fix is wellicht die van de ‘Slurpy Swamp’.

Andere datavissers vonden in de code van updates alvast een aantal aanpassingen voor Halloween.
Zo komt er een nieuwe ‘Skull set’ (heel verrassend, als een geraamte) en een nieuwe Ghoul stijl.

Naast wat oudere attributen zou hier het meeste nieuwe aanbod in staan.

https://twitter.com/HYPEX/status/1186563559842562048

Tot slot blijkt dat niet alleen gewone spelers even moeten wennen aan alle nieuwigheden in Fortnite. De bekende gamer Tfue vergat de Stream Mode aan te zetten toen hij een livestream wilde maken. Met deze modus kan hij anoniem door de game en voorkomt hij wat er gisteren gebeurde. Gamers zagen ineens real life waar hij actief was en besloten gezamenlijk jacht op hem te maken. Daar werd hij redelijk sarcastisch van. Gelukkig werd een en ander gestreamd, dus kunnen we het delen.

Ook de commentaren tijdens het gamen zijn hilarisch omdat Tfue, die niet overal even populair is niet direct door heeft wat er aan de hand is.

Afbeelding: Epic Games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *