Zo vind je alle wereldwijde Netflix-content

unogs
Eindelijk heeft iemand een zoekmachine gebouwd die precies laat zien welke content waar te krijgen is. Zo haal je het meest uit je VPN – voordat Netflix er mee heeft afgerekend.

Het immens populaire Netflix heeft verschillende content in verschillende landen, die je kunt bereiken via een zogenaamde VPN, een dienst die het doet voorkomen alsof je online bent in een ander land dan waar je je werkelijk bevindt.

Tot nu toe waren er wel wat lijsten waarop je kon zien wat in welk land beschikbaar was (het meeste vind je natuurlijk in de V.S., maar sommige series en films zijn alleen in andere landen beschikbaar). Voor het eerst kun je nu gemakkelijk browsen door de wereldwijde content met een zoekmachine: uNoGS, oftewel ‘unofficial Netflix online Global Search’. Het mooie van uNoGS is dat het niet alleen de beste manier is om te zien wat in welk land beschikbaar is, maar dat je zelfs kunt zien welke VPN-diensten toegang geven tot de content. uNoGS bevat Netflix-content uit 243 verschillende gebieden.

Het is natuurlijk de vraag hoe lang je nog kunt blijven VPN-en met Netflix, maar voorlopig kun je et uNoGS je lol op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *