Zo vind je makkelijker een match op Tinder

Auteur: , 1 Reactie
Zo vind je makkelijker een match op Tinder

Dankzij een update wordt het vinden van je droomvrouw (m/v) nu nog makkelijker.

Tinder heeft vandaag diverse updates voor de immens populaire dating-app aangekondigd. Schaamteloos vlees keuren lijkt steeds meer naar de achtergrond te worden verdrongen, want in de vernieuwde app is het mogelijk om gedetailleerdere informatie over jezelf toe te voegen aan je profiel. Het is voortaan mogelijk om je baan en opleiding in te vullen. Als een potentiële match dezelfde data heeft ingevuld, wordt dat uitgelicht op hun profiel.

Tinder zegt dat ze het algoritme hebben aangepast, waardoor je nu beter wordt gekoppeld aan matches met vergelijkbare interesses. En hoe meer vergelijkbare interesses er zijn, des te grotere de kans op Netflix & chill. Dat weet iedere Tinderaar.

Zo vind je makkelijker een match op Tinder

Tinder heeft ook de interface van de berichtenbox onder handen genomen. Gesprekken worden voortaan gegroepeerd weergegeven, verdeelt over matches waar je al mee hebt gepraat, en matches waar nog geen conversatie mee is gestart (de overgrote meerderheid, geef het maar toe).1 reactie

Laat ze maar eens wat doen aan al die spam bitches! Zwaar irritant wanneer je een lekkertje aan de haak geslagen denkt te hebben en ze probeert je weer te lokken naar één of andere site. Iedere keer die teleurstelling, ik ga er echt aan onderdoor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).