Zo volg je live het aanstaande Apple-event

Zo volg je live het aanstaande Apple-event
Als eerste weten wat Apple gaat aankondigen?

Deze week introduceerde Apple updates voor de Mac en nieuwe iPads. Het is duidelijk dat de Amerikaanse techgigant dit nieuws niet wilde bewaren voor het aanstaande evenement van volgende week maandag.

Maandag 25 maart moet geheel in het teken komen te staan van de streamingdienst die Apple gaat aankondigen. Het zal een wat ander event worden dan we normaal gesproken van het techbedrijf gewend zijn. Geen Tim Cook op een podium die fysieke producten laat zien, maar een Cook die de nieuwe streamingdienst zal aankondigen.

Wat Apple precies in petto heeft is afwachten. De presentatie begint aanstaande maandag 10 a.m. PDT, oftewel 18:00 Nederlandse tijd. Hier op Apparata publiceren we zo snel mogelijk het nieuws dat bekendgemaakt zal worden. Wil je live meekijken dan kan dat via de website van Apple. Volgens de techgigant krijg je de beste kijkervaring via de eigen Safari-browser. Chrome of Firefox zal echter ook prima moeten werken.

De presentatie zal worden gedaan vanuit het Steve Jobs Theater in Cupertino, Californië. Klik maandag om 18:00 op DEZE link om de presentatie live te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *