Zo win je een design-award met een strook klittenband

Auteur: , 4 Reacties

Het stikt tegenwoordig van de slimme gadgets op websites als Kickstarter en Indiegogo. De Tennis Picker is zo’n handige uitvinding.

Ben jij een echte sportheld en wil je nog wel eens een balletje slaan? Dan ben je waarschijnlijk erg blij met de komst van de Tennis Picker. Tijdens een goede pot tennis ontkom je er doorgaans niet aan om af en toe door je knieën te gaan, want iemand moet die tennisballen natuurlijk oprapen.

De Tennis Picker zorgt ervoor dat je niet meer zo vaak hoeft te bukken. Het is heel simpel: de Tennis Picker is een plakstrip die aan de buitenkant voorzien is van klittenband. Je plakt ‘m op je racket en vervolgens kan jij de tennisballen gemakkelijk oppakken door ze aan je racket te laten kleven.

De simpele, maar slimme uitvinding heeft inmiddels al een Red Dot Award gewonnen, dus het zal niet lang meer duren voor ‘ie in de winkels ligt.

Zo win je een design-award met een strook klittenband4 reacties

dit was er nog niet? o.0
gevalletje “paperclip van de tennis”!
Leuk, simpel en goedkoop.
Maar wat is eigenlijk het probleem van bukken tijdens een sport?

Ik tennis dan niet, maar wel squash en ik heb nooit het idee gehad van “oh gut nu moet ik weeer die bal pakken”
Briljant.
Je moet wel een heel slechte tennisser zijn als je moet bukken om een tennisbal op te rapen. Elke beetje speler flipt de bal op tussen binnenkant schoen en racket, buitenkant schoen en racket of slaat gewoon met het racket op de bal zodat die omhoog komt. En dan zijn er nog talloze andere trucjes. Deze uitvinding moet haast wel een vervroegde 1-aprilgrap zijn! Dit ga je echt niet zien op de tennisbaan, bovendien sloop je de viltlaag van de bal als je hem steeds van die klittenband moet aftrekken. Degene die dit heeft bedacht moeten ze in een dwangbuis stoppen en met z’n eigen klittenband vastmaken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).