Zo wordt de Motorola Moto360 opgeladen

Auteur: , 1 Reactie
Zo wordt de Motorola Moto360 opgeladen

Als we afgaan op de reacties die de Moto360 ontvangt, dan wordt dit een van de meest gewilde gadgets van het jaar. De eerste ronde smartwatch met Android Wear én een klassiek design ligt op voorhand al goed bij velen. Toch weten we nog veel niet over het horloge.

Het was bijvoorbeeld nog niet bekend hoe de Moto360 exact werd opgeladen. Er werd al van een draadloze methode uitgegaan, omdat een connector ontbreekt. Het Italiaanse gadgetblog Mister Gadget geeft meer duidelijkheid door foto’s te publiceren van een draadloze oplader (Qi-standaard). Hier kan een Moto360 verticaal in geplaatst worden, waarna er een interface verschijnt die de laadstatus aangeeft.

Moto360

Op de achterkant van de Moto360 is ook te zien dat er een hartslagmeter in zit. Net als de Samsung Gear en talloze andere trackers kan de Moto360 daarmee ingezet worden voor fitnessdoeleinden. Van de foto’s valt ook af te leiden dat de Moto360 stof- en waterdicht is (IP67-certificering). Volgens de Italianen gaat de Moto360 zo’n 2,5 dagen mee. Dit in tegenstelling tot de LG G Watch die het een dag volhoudt.

Het is niet bekend of de Motorola Moto360 deze zomer nog op de markt komt, zoals eerder door het bedrijf werd gemeld.
1 reactie

Ziet er echt vet uit. Hopelijk int echt ook.

Deze fotos lijkt het horloge wel wat afgeleefd al

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).