Zo zag je de Nintendo Switch nog niet eerder

Auteur: , Geen reacties
Zo zag je de Nintendo Switch nog niet eerder

Ziet er best cool uit toch?

Recent werd bekend dat Nintendo de Switch in het nieuw heeft gestoken. Aan het uiterlijk heeft het bedrijf niets veranderd. De veranderingen, onder meer een verbeterde accuduur, hebben onder de kap plaatsgevonden. Je zult dus niet een nieuw model van het oude kunnen onderscheiden. Daarvoor moet je echt naar het serienummer kijken.

In Japan kun je wel eenvoudig een nieuw type herkennen. Althans, als je met deze speciale editie te maken hebt. In het Aziatische land komt Nintendo met een speciale Disney-editie van de Switch. Nintendo viert samen met Disney de release vand e game Tsum Tsum, wat deze Tsum Tsum Switch verklaart. De bijzondere Switch komt met onder andere nieuwe kleuren en Mickey Mouse-oren. De rechter Joycon is roze, terwijl het linkerexemplaar paars is van kleur.

Nintendo gaat de Switch met Disney-thema vanaf 10 oktober in Japan verkopen. De voorverkoop is inmiddels gestart. De Tsum Tsum Switch kost er 36,000 yen. Dat komt neer op omgerekend zo’n 300 euro.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).