Zo ziet de Apple Pencil er van binnen uit

Auteur: , 3 Reacties
Apple Pencil

Toch een stukje meer techniek dan een gemiddelde balpen.

De professionele demonteurs van iFixit hebben de schroevendraaiers losgelaten op de Apple Pencil. De accessoire voor de iPad Pro zit complexer in elkaar dan je misschien zou denken. Volgens de website was het zelfs een aardige klus om de gadget ├╝berhaupt open te krijgen.

Eenmaal open zie je dat kleine deeltjes hardware de overhand hebben. Zo is het moederboard een klein technisch wonder. Apple moest het stukje techniek zelfs een kleine vouw geven, om het te laten passen in de Pencil.

De accessoire beschikt over verschillende sensoren die de Pencil uitleest. Dit is nodig om het resultaat zo nauwkeurig mogelijk op de iPad Pro te projecteren. Op een schaal van 1 tot 10 krijgt de Pencil de allerlaagste score. Mocht er iets stuk gaan aan het pennetje, moet je er niet op rekenen dit zelf eenvoudig te kunnen repareren.

Apple Pencil3 reacties

Mocht t stuk gaan haal je gewoon een nieuwe…. Zo eenvoudig kan t zijn :)
@napo: weer 100 euro over de balk gesmeten… denk je eens in hoeveel biertjes je daar van kan drinken! of wat je er van kan kopen!
Nou, dit is toch het meest geavanceerde stukje technologie in het universum! Serieus, wat stelt het nu helemaal voor… dat moederbordje zit aan elkaar met twee flexkabels om het in een vouw te leggen, nou wooptidoo…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).