Zo ziet de nieuwe Macbook eruit

Zo ziet de nieuwe MacBook eruit
Apple heeft per ongeluk afbeeldingen naar buiten gebracht van een onaangekondigde MacBook met op de plek van de rij functietoetsen een oledscherm met touchscreen.

De afbeeldingen waren te vinden in de update voor macOs Sierra die maandag verscheen, zegt MacRumors. De afbeeldingen komen uit de documentatie voor Apples betaaldienst Pay.

Het lijkt erop dat het scherm een vingerafdrukscanner heeft. Naast het toetsenbord lijken luidsprekers te zitten. Op de afbeeldingen is het te zien dat het om een MacBook Pro gaat.

Het gebeurt zelden dat Apple voor de aankondiging een nieuw product toont in afbeeldingen. Het bedrijf houdt donderdag een evenement, waarop waarschijnlijk nieuwe laptops gepresenteerd zullen worden. De bestaande MacBook Pro’s zijn inmiddels anderhalf jaar oud en draaien op Intel Broadwellcpu’s. De nieuwe laptops zouden draaien op Skylake-processors.

De nieuwe Macbook zal op 27 oktober worden onthuld. Naast een OLED-balk krijgt de nieuwe draagbare computer van Apple ook de beschikking over TouchID. De merknaam Magic Toolbar werd vastgelegd door het Amerikaanse Presto Apps America LLC. Ditzelfde bedrijf had eerder de merknaam AirPods geregistreerd. De link met de mogelijke OLED-balk op de nieuwe MacBook wordt dus al snel gelegd. Nog een nachtje geduld en dan weten we of de informatie daadwerkelijk klopt.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *