Zo ziet de nieuwe Microsoft Lumia 550 eruit

Lumia 550
Op het internet is een render verschenen van de nieuwste telefoontelg van Microsoft. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe smartphone?

Lekbaas Evan Blass brengt ons een voorproefje van wat de nieuwe Lumia gaat worden. De telefoon van Microsoft wordt geparkeerd in de mid-size markt van de smartphones en wordt binnenkort onthuld.

De smartphone zal een scherm krijgen van 4.7-inch groot met een 720p amoled-HD display. Onder de motorkap komt vermoedelijk een Qualcomm Snapdragon 210 chip en de telefoon krijgt 8GB aan geheugen mee. Microsoft zal de telefoon lanceren met het nieuwe Windows 10 Mobile.

De verwachting is dat Microsoft op 6 oktober het nieuwe toestel zal presenteren op een speciaal event. Dan weten eindelijk wat de complete specificaties zullen zijn en wat de smartphone zal gaan kosten.

4 reacties

  1. 8GB? Benieuwd hoe ze dat klaar willen spelen. Ik heb een tablet met 16GB en Windows 10. Dat is -net- genoeg. Houdt weinig over. Dan moet Windows 10 mobile echt een heel stuk kleiner zijn.
    Maar goed, ze willen het ook uitbrengen op mijn Lumia 535 en die heeft ook 8GB.
    Ik moet het nog zien hoor. Vooralsnog ben ik heel tevreden met Windows Phone 8.1 maar weinig te spreken over Windows 10 op mijn tablet.

      • @SimonMc: Mijn tablet kan dat ook. Maar apps kunnen niet op de SD kaart geïnstalleerd worden. En nog belachelijker: Onedrive wordt lokaal gecached zodat je offline ook toegang hebt. Maar de lokale onedrive mag dus ook niet op de SD kaart gezet worden!!
        Ik heb de Onedrive functionaliteit maar uitgezet. Dat is de enige manier om de SD kaart te kunnen gebruiken.

  2. @Redactie: Kan ik nu eindelijk in het vervolg een reactie plaatsen zonder dat deze eerst moet goedgekeurd worden? Heb dit de vorige keer al gevraagd, maar dit lijkt blindelings genegeerd te zijn.

    Is dit de manier waarop jullie de BETALENDE gebruikers behandelen? Zoja, moet je dit maar gewoon zeggen, maar dan wil ik ook mijn geld terug en hoeft het allemaal van mij niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *