‘Zo ziet de nieuwe OnePlus 5 er uit’

OnePlus 5
Bezels!

Over de OnePlus 5 is al het één en ander gezegd en geschreven. Hoe de smartphone er uit gaat komen te zien was nog een geheim. Deze gelekte foto geeft in elk geval al wat weg. Zo lijkt de OnePlus 5 flinke randen te krijgen. Dat doet concurrent Samsung (en straks ook Apple) toch een stukje beter.

Laat je overigens niet misleiden door de ribbelende achterkant. Op de foto is het nieuwe vlaggenschip van OnePlus in een hoesje gestoken. Hoe de achterzijde van de smartphone er uit gaat zien is dus nog een geheim. Wel zichtbaar is de verticale dubbele camera met een LED-flits.

Officieel is er ook nog weinig bekend over het toestel qua specificaties. Wel is al uit de doeken gedaan dat de telefoon een 3.5 mm ingang krijgt en dat er onder de kap een Snapdragon 835 processor zal komen te liggen. Deze zomer zal OnePlus de nieuwe OnePlus 5 aan de wereld voorstellen. (via Weibo)

Meer OnePlus 5 info? Lees HIER informatie over de mogelijke kleuren en DAAR wat we kunnen verwachten op het gebied van camerakwaliteit.

OnePlus 5

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *