Zo ziet Google Glass eruit met glazen op sterkte

Auteur: , 5 Reacties
Google Glass voor brildragers

Eindelijk zijn de eerste beelden naar buiten gekomen van de versie van Google Glass die geschikt is voor mensen die ook echt een bril nodig hebben. Zoals je kan zien is het geen dik zwart hipster montuur geworden.

Samen met Rochester Optical heeft Google de afgelopen tijd deze versie van Glass ontwikkeld die geschikt is om glazen op sterkte te monteren. De eerste foto’s werden online gezet door Google-medewerker Brian Matiash op zijn Google+ profiel, maar daar zijn ze inmiddels weer verdwenen.

Naar verwachting komt deze versie van Google Glass begin volgend jaar op de markt. Verder hebben Glass Explorers inmiddels een uitnodiging van Google gekregen om hun ‘oude’ versie van Glass om te ruilen voor versie 2.0. (via: phandroid.com)

Google Glass voor brildragers

Google Glass voor brildragers5 reacties

Moet toch rete irritant zien met zo’n knoepert voor je glas? Valt ook nog mooi in je blikveld, of net er onder zodat het net is alsof je steeds net erge
@Wesley: … Ergens onder moet kijken.
@Wesley: het schijnt juist niet in je blikveld te zitten, maar je moet een beetje rechts omhoog kijken.

Het beeld van Google Glass zou juist in je ooghoek zitten en dus niet in de weg zitten als je er geen gebruik van maakt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).