Zo ziet Google’s campus van de toekomst eruit

Auteur: , Geen reacties
Google-Campus

Reusachtige bouwwerken in onconventionele vormen, Google doet creatief met het ontwerp van haar nieuwe campus.

Google presenteerde onlangs het nieuwe ontwerp van hun Mountain View campus, die bestaat uit vier afzonderlijke gebouwen. Zoals je kunt zien is beton en steen zoveel mogelijk achterwege gelaten, en kiest het bedrijf voor lichtgekleurd en doorzichtig materiaal.

Natuurvriendelijk
Door op deze manier meer licht (en lucht) binnen te laten, verdwijnen de gebouwen bovendien beter in de omgeving. Daarnaast is er geprobeerd om de natuur zo min mogelijk te belasten, mede door extra fietspaden aan te leggen.

Voordat Google kan beginnen met bouwen moet het ontwerp nog wel goedgekeurd worden door het Mountain View City Council, dus wanneer deze gebouwen in het straatbeeld verschijnen is nog niet duidelijk. De conceptvideo en bijbehorende afbeeldingen laten in ieder geval de ambitieuze plannen van Google zien.

Google-Campus
Google-Campus
Google-Campus
Google-Campus

Het volledige album van Google’s conceptafbeeldingen is hier te vinden.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).