Zo ziet liefdesverdriet er uit op een Fitbit

Auteur: , Geen reacties
Fitbit

Zo'n tracker legt echt alles vast.

Koby Soto, een 28-jarige ondernemer uit Tel Aviv werd afgelopen maandag na een maand telefonisch gedumpt door zijn vriend. De volgende ging hij uithuilen bij een vriend en vertelde hem dat hij niet meer kon slapen of zich op zijn werk concentreren. Om dat te bewijzen liet hij zijn Fitbit zien, die tot zijn verbazing het exacte moment van het telefoongesprek weergaf als een duidelijke verhoging van zijn hartslag, zoals te zien in onderstaand screenshot, die hij deelde via zijn Twitter-account:

Fitbit gebroken hart

We zien hier dat zijn hartslag steeds weer van rond de 60bpm naar rond de 120 keer stijgt. Op het moment van schrijven is de tweet 1860 keer geretweet en heeft hij 2396 likes.

Koby geeft in een interview met Mashable aan dat het zo vastleggen van het moment hem steun biedt:

“I feel like it’s nice to have a log of your confirmation of what you felt. You can tell people you have heartbreak and you feel bad. People become less cynical once you show them the numbers or once you show the data or graphs. Everyone understands heartbreak, right? Everyone’s felt it. When you have this, it’s interesting — you have something to show.”Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).