Zo zijn alle Pixarfilms met elkaar verbonden [video]

Pixar-Theorie
Pixar maakt fantastische animatiefilms, dat wisten we al lang. Nu blijkt dat al deze films ook nog eens met elkaar verbonden zijn, op een heel creatieve manier.

Onderstaande video legt een populaire theorie uit, die beweert dat alle films van Pixar (Toy Story, Wall-E, Up, Brave enzovoorts) op een bepaalde manier met elkaar zijn verweven. Toegegeven, er zitten wat haken en ogen aan theorie, maar het idee dat alles zich afspeelt op één centrale tijdlijn is te tof om deze video aan de kant te schuiven.

Samengevat
Kort gezegd zit het zo: Brave zorgt ervoor dat dieren een stuk slimmer worden, zodat Ratatouille, Finding Nemo en Up kunnen gebeuren. De gebeurtenissen in The Incredibles hebben te maken met Toy Story, Cars en Wall-E. En dit alles leidt weer tot het tot stand komen van de verhalen in A Bug’s Life en Monsters Inc.

YouTubekanaal Bloop heeft deze theorie overzichtelijk op een rijtje gezet in videoformaat. Wij geloven er graag in, en zijn vooral benieuwd waar het volgende Pixarproject in de tijdlijn past.

[gv data=”8SQcrVoAsVQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *